Friday, June 24, 2011

KAUM ADAM ON9 FB WAKTU SOLAT JUMAAT???


cik shatila da mula nk membebel..=)p


SEKARANG TELAH MASUKNYA WKTU SOLAT FARDHU ZOHOR DI KUALA LUMPUR DAN BANDAR2 YANG SAMA WAKTU DENGAN NYE..
klu dah ari jumaat, encik2 adam.. sile beri perhatian, tolong tinggalkn fecebook dan kerja2 anda sebentar untuk appointment yg lg penting!!
appointment bersama PENCIPTA anda..


time2 camni ade lagi yg sebok bekerje??
time2 cam ni ade lg kaum adam yg layan fb?? 
sibuk usya awek2 come lotee sampai wktu solat jumaat pon x perasan.
sibuk melayan cik adik manis beFB sampai wktu solat jumaat pon lupe


ishhh camni ke nk jd calon suami awek2 come lotee tu?
camni ke nk jd calon suami cik adik manis tu?
camni ke contoh nak jadi ketua keluarge?
camni ke nak bimbing isteri & anak nanti?
camni ke nk jadi calon suami cik shatila?? =)p
haiyoo masalah besar ni..



...SEMBAHYANGLAH KAMU SEBELUM KAMU DISEMBAHYANGKAN...
- pesanan ikhlas dari cik shatila sengal ubi cap ayam -
=)


3 comments:

♛ Azie Azra ♛ said...

itulah lelaki...haih..bukan lelaki pilihan sungguh!

sugar2 kapas strawberry said...

maybe yg online tu dorg just leave their fb macam tu je kot.takpon adik2 dorg ke yg main..huhuhu

aishatiella said...

hehe.. hrp cam tu la..
hrp2 adk beradik snak saudare mreke la yg layan fb tu...=D